Konačno u Srbiji! Proizvedeno u Holandiji!

UČIMO KROZ IGRU

Sva deca uzrasta od 18 meseci do 6 godina istražuju svet kroz igru. Njihova mašta odrasle svaki put zadivi raznovrsnošću i idejama i pričama koje smišljaju u igri.

Da bi ih podstakli u tom procesu, BiOBUDDi je kreirao raznovrsne komplete kockica, uz čiju pomoć mališani dalje razvijaju svoje motoričke veštine, kreativnost i maštu. Ekološke kockice se mogu naći u raznim bojama, oblicima i veličinama, i sjajna su alternativa kockicama koje su bazirane na ulju (klasičnim plastičnim) koje su se do sada nudile na tržištu. BiOBUDDi kockice su nežnih ivica, postojanih boja, i sastavom su 95% na bazi ostataka šećerne trske. Oblikom su kompatibilne sa drugim brendovima.

BIOBUDDI VREDNOSTI

Ekološke

BiOBUDDI čuva našu životnu sredinu. Proces proizvodnje, period korišćenja kockica kao i njihovo dalje recikliranje su potpuno ekološki. Naš proces počinje korišćenjem ostataka šećerne trske, i nasuprot ulju, šećerna trska predstavlja materijal koji čuva naše životno okruženje. Kockice se mogu reciklirati u potpunosti, čime šaljemo snažnu poruku da našu planetu svi treba da čuvamo – i odrasli i deca, po primeru odraslih.

Trajnost

Globalno zagrevanje sve više utiče na našu planetu. Izduvni gasovi, od raznih postrojenja, kola, koji se puste u atmosferu utiču na povećanje temperature vazduha. Visoke temperature prouzrokuju slab rod i veći rizik od požara. Otapaju se glečeri i time povećavaju nivo vode, koja opet prouzrokuje poplave. Ako ovako nastavimo naša planeta će biti sve više ugrožena. Trudimo se da svojim primerom pokažemo da ajedno možemo da kreiramo bolju budućnost. Naša dužnost je da čuvamo mesto na kom živimo, da bi nam svima bilo lepše, trajnije i zdravije.

BiOBUDDi veruje da svako dete treba da ima mogućnost da se igra ekološkim igračkama. Proizvodnjom postojanih ekoloških igračaka pomažemo našem životnom okruženju i povećavamo svesnost svih oko nas o globalnom zagrevanju koje mora da se smanji, ili najbolje – zaustavi. Tek tada će i sadašnje i buduće generacije moći da uživaju u ovoj divnoj planeti. Plastika zasnovana na ulju šteti našoj okolini. BiOBUDDi svojim primerom pokazuje da je moguće praviti igračke i istovremeno čuvati naš životni prostor, gradeći „bolju budućnost“.

Zabava

Uz zabavu sve je lako! Zabava donosi pozitivnu energiju, a ona se prenosi na sve oko nas. Za BiOBUDDi, zabava znači kreiranje novih ideja pomoću postojanih ekoloških kockica. Zabava je lepša u društvu – zato pomozite mališanima da naprave scenu za svoje igre, drugare s kojima će započeti priču, i provedite kvalitetno vreme zajedno.

Edukacija

Uz zabavu, BiOBUDDi i podučava o raznim temama, životinjama, a mališani razvijaju kreativnost, maštu i motoričke veštine.

Bezbednost

Naš revolucionarni način proizvodnje nas izdvaja po bezbednosti, korišćenju prirodnih resursa, recikliranju i kompletno se izvodi u Holandiji, pod našim budnim okom. Naš cilj je da se konstantno usavršavamo.